OK Lliga

Primer triomf del Vendrell

OK Lliga. Va capgirar el partit en la segona part contra un Girona que es va avançar i va desaprofitar un penal i una falta directa

VENDRELL 3 GIRONA 1

CE VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Necchi, Nájera i Pellizzari –equip inicial–; Cid, Mudarra, Lecha, Miquel i Arbós.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palau i Torner –equip inicial–; Oriol Garcia, Palazón, Francisco Fernández i Bustos.GOLS:0-1 (10’) Oriol Garcia. 1-1 (31’) Nájera. 2-1 (33’) Necchi, de penal. 3-1 (45’) Pellizzari.ÀRBITRES:S. Mayor i J. León.FALTES:10 del Vendrell i 6 del Girona.

El Vendrell va aconseguir la seva primera victòria de l’OK Lliga aquesta temporada després de superar per 3-1 el Citylift Girona, que va encaixar la seva cinquena derrota consecutiva. Els empordanesos van saber capgirar el partit en la segona meitat i es van mostrar molt més encertats de cara a gol que el seu rival. En el primer temps els gironins es van avançar amb un gol d’Oriol Garcia i amb aquest resultat es va arribar al descans. En la segona part Pablo Nájera va empatar ben aviat i dos minuts després Emanuel Necchi va transformar un penal i va posar el seu equip per davant en el marcador. El Girona va buscar el gol de l’empat i va tenir ocasions, però l’encert del porter local Gerard Camps i el seu desencert de cara a gol ho va evitar. Els gironins van disposar d’un penal i d’una falta directa en cinc minuts de diferència, però no van saber marcar. A cinc minuts per al final Guido Pellizzari va assegurar la victòria amb el tercer gol dels vendrellencs.