OK Lliga

El camí cap als títols està marcat

Hoquei sobre patins. El pavelló olímpic de Reus ha estat el marc del sorteig de les copes masculina i femenina

El pavelló olímpic de Reus, on es jugaran la copa masculina i la femenina del dijous 21 al diumenge 24 d’aquest mes de febrer, va ser l’escenari ahir al vespre del sorteig dels quadres de la competició. El campió de la copa masculina de l’any passat, el Barça Lassa, tancarà els partits de quarts de final divendres a les 21.15 h jugant contra el Noia Freixenet. Just abans (19.15 h) jugaran el Recam Làser Caldes i el Voltregà Stern Motor. Els guanyadors dels dos partits disputaran la segona semifinal.

L’amfitrió de la copa, el Reus Miró, jugarà contra el Lleida Llista dijous (21.15 h) en el que és la repetició dels quarts de final que ja els va enfrontar en l’edició de l’any passat i que van guanyar els roig-i-negres. El primer partit masculí de la copa enfrontarà el Liceo i l’Igualada Rigat el dijous a un quart de vuit del vespre.

La copa femenina s’estrenarà dijous a primera hora de la tarda (15.15 h) amb el partit entre el Voltregà –l’equip que ha guanyat més títols– i Las Rozas de Madrid. Tot seguit (17.15 h) es disputarà el Manlleu-Cerdanyola. Els dos guanyadors jugaran la primera semifinal.

La jornada de divendres s’iniciarà amb el partit entre el Generali Palau i el Vila-sana (15.15 h) i es tancarà amb el Telecable Gijón –el subcampió del 2018– i el Bigues i Riells (17.15 h). El campió de la copa femenina de l’any passat –el Vilanova– no es va classificar. En el moment de fer la valoració dels rivals, la majoria de les jugadores es van queixar dels horaris en què hauran de disputar els partits de la copa femenina.

EL CAMPIÓ

El Barça inicia la defensa del títol masculí contra el Noia en l’últim partit de quarts

L’ESTRENA

Les noies del Voltregà i Las Rozas jugaran el primer partit el dijous 21 (15.15 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)