Lliga Europea

BERTA BUSQUETS

JUGADORA DEL GENERALI PALAU

“Quan arribes fins aquí vols gaudir i competir, però nosaltres volem guanyar”

Comenta que el Generali Palau arriba a la semifinal contra l’amfitrió, el Manlleu, amb bones sensacions i que l’objectiu és lluitar pel títol

Berta Busquets és als seus 23 anys un dels motors del Generali Palau. És la segona vegada que disputa una semifinal de la màxima competició europea de clubs i te ganes d’arribar a la final i lluitar per guanyar e títol. Per fer-ho primer hauran de superar el Manlleu.

Com arriba el Generali Palau a la semifinal de la final a quatre?
Jo crec que be, exceptuant la copa en que vam empatar i no vam passar, penso que hem fet bons resultats. No volíem que ens afectes la copa i després teníem un partit prou difícil com el del Cerdanyola que venia de fer un torneig molt bo i vam ser capaces de treure els dos partits que hem tingut des de llavors endavant. No només guanyant si no amb bones sensacions. Vull pensar que arribem be.
Quin es l’objectiu de l’equip?
Be, guanyar, com tothom quan vas a una final. No ens enganyem si vas a una final a quatre europea, quan arribes fins aquí, evidentment vols gaudir-la, passar-nos be, competir i tal, però nosaltres volem guanyar com els altres tres equips.
Jugar la semifinal contra l’amfitrió és un obstacle més?
El Manlleu te molt bon equip i molt bones jugadores, i això es més obstacle que no que sigui l’amfitrió. Evidentment que tothom li agrada jugar a casa però be, nosaltres hem jugat molts cops contra el Manlleu i a Manlleu. No penso que el camp hagi d’afectar tant, sincerament.
El Manlleu es un rival molt complicat. Ja el van guanyar en l’OK Lliga però ara serà força diferent?
Si, quan estàs a aquest nivell cada partit es diferent i fa molt com arribes a la competició, com comença el partit. Els primers minuts sempre son bastant importants. Penso que serà un partit completament diferent però, perquè tots els partits son molt diferents. No dic ni millor ni pitjor per nosaltres. No ens podem refiar pas de que guanyéssim allà en la lliga i mes com van guanyar per 1-2.
Que destacaria del Manlleu?
Tenen una plantilla molt talentosa i destacaria que son un equip molt ofensiu,. Totes les jugadores en general tenen molt de gol. Aquí hi haurà una feina important per part nostre.
I les seves millors armes quines son?
Crec que nosaltres fem un hoquei molt d’equip, hoquei control, ens agrada tenir la bola, ens agrada portar el pes del partit i crec que tenim un joc col·lectiu maco i aquesta serà la nostra arma.
Per arribar a la final a quatre no van tenir gaires problemes, dos equips francesos, i resultats clars.
Aquest any es el primer que no ens troben un coco a les eliminatòries, però mai se sap ja no es el que portes a darrera si no el que et queda a davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)