OK Lliga

El Vic completa el triomf a Sant Hipòlit en el derbi osonenc de l’OK Lliga (1-2)

Hoquei sobre patins.

El Vic ha guanyat avui per 1-2 a la pista del Voltregà Stern-Motor el derbi osonenc corresponent a la 23a jornada de l’OK Lliga que es va suspendre divendres passat per falta de llum a 21:32 del final quan el resultat era de 0-2 favorable als vigatans gràcies als dos gols d’Aniol Mangas. Avui, el Voltregà ha reduït diferències (32’) amb un gol de Mia ordeig. El conjunt de Quim López fa un pas endavant cap a la permanència en una temporada en què ha redreçat el rumb. El triomf permet el Vic sortir de la zona de descens. Els osonencs acumulen sis victòries i 24 punts i són onzens. Li treuen tres punts al Vendrell, que és tretzè i en places per baixar (21). També són en zona de desens el Citylift Girona (20), el Sant Cugat (16) i l’Alcoi (12).

El Barça Lassa, que acarona el títol, es manté líder amb 63 punts, tretze punts de marge sobre el Liceo (50). Tercer és el Reus Miró a 14 punts (49) i quart el Noia Freixenet, amb tres punts més que els del Baix Camp (46).

Tret de l’Igualada Rigat-Lleida Llista que es jugarà dissabte i que tancarà la jornada 23a, l’OK Lliga es reprendrà el dia 30 amb la 24a jornada. Aquest cap de setmana no hi per tant lliga i l’interès se centrà en el partit d’anada dels quarts de la lliga europea que han de jugar dissabte el Noia Freixenet i el Barça Lassa a l’Ateneu (20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)