OK Lliga

L’Igualada goleja el Lleida

Hoquei sobre patins. Els igualadins s’avancen ràpidament, guanyen el partit ajornat de l’OK Lliga i pugen al cinquè lloc

IGUALADA 5 LLEIDA 1

IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Tety Vives i Mendez –equip inicial–; Marimon, Molas, Oriol Vives, Bars i Del Valle.LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Oruste, Andreu Tomàs i Candanedo –equip inicial–; Bruno di Benedetto, Creus, Besolí, Roberto di Benedetto i Folguera.GOLS:1-0 (6’) Mendez. 2-0 (8’) Mendez. 3-0 (24’) Baliu. 4-0 (33’) Pla, de falta directa. 5-0 (48’) Mendez. 5-1 (50’) Oruste.ÀRBITRES:J.A. Ribó i X. Buixeda. Van mostrar targeta bava a Cañellas i Roberto di Benedetto.FALTES:7 de l’Igualada i 14 del Lleida.

L’Igualada Rigat va golejar el Lleida Llista en el partit ajornat de la 22a jornada de l’OK Lliga que es va disputar ahir. Els igualadins van pujar fins a la cinquena posició i van superar el seu rival en la taula. Dos gols de Jordi Mendez molt seguits van situar el 2-0 en el marcador abans del minut 10. Un gol anul·lat i una rematada al travesser van precedir el 3-0 de Ton Baliu amb què es va arribar al descans.

En la segona part els igualadins van continuar dominant a la pista i en el marcador, i van ampliar l’avantatge amb un gol de Sergi Pla de falta directa i el tercer de Jordi Mendez (5-0). Maxi Oruste va fer el gol de l’honor visitant en els darrers segons.