OK Lliga

El Barça avança ferm cap al títol de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins.

Malgrat la feina que va tenir dissabte a la pista del Girona (2-3), la 24a jornada de l’OK Lliga ha refermat el pas ferm del Barça cap al títol. El conjunt blaugrana manté els 13 punts de marge sobre el Liceo, que va guanyar a Alcoi (3-4), quan només falten sis jornades per al final del campionat. El Reus va fallar també dissabte a Lloret (1-1) –un punt molt valuós per als selvatans, que tenen un marge de 2 punts sobre el descens– i és tercer a tres punts dels gallecs. La resta de resultats del dissabte van ser Igualada-Alcobendas (10-1) –amb un festí de Sergi Pla (4)–; Noia-Voltregà (5-3) i Vic-Vendrell (1-1). Josep Lluís Delriu, el nou tècnic del conjunt penedesenc encara no ha perdut i du un balanç de tres triomfs i un empat.

La jornada s’ha completat aquest migdia amb el triomf contundent del Lleida Llista sobre el Caldes (6-2) tot i que a la mitja part perdia per 0-1 i l’empat agònic entre el Calafell i el Sant Cugat (3-3). Els locals, novens amb 26 punts i en una zona relativament tranquil·la, han fet el 3-3 a 31 segons del final. Els quatre equips que queden en zona de descens són el Vendrell (22 punts), el Citylift Girona (20), el Sant Cugat (17) i l’Alcoi (12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)