OK Lliga

El Barça serà campió si guanya i el Liceo no ho fa

Hoquei sobre patins. És la primera oportunitat d’emportar-se l’OK Lliga, però necessita que els gallecs ensopeguin a casa contra l’Igualada

El Barça Lassa pot ser el campió de l’OK Lliga en aquesta 25a jornada si guanya a casa l’Alcoi, el cuer, i el Liceo –el segon– no aconsegueix la victòria a Riazor contra l’Igualada Rigat. És la primera oportunitat dels blaugrana de revalidar per sisena vegada seguida el títol de lliga, però no depenen d’ells mateixos. Amb aquesta combinació de resultats el Barça superaria de 16 punts els gallecs quan només quedarien cinc jornades i 15 punts en joc. La resta d’equips no entrarien en joc perquè encara que el Reus Miró i el Noia Freixenet aconseguissin la victòria estarien a 16 i 17 punts respectivament al final de la jornada.

Els blaugrana sabran si poden ser campions o no abans de l’inici del seu partit contra l’Alcoi –que pot perdre la categoria aquesta jornada–, perquè el Liceo-Igualada comença a les sis de la tarda, i a tres quarts de nou del vespre, quan es disputi el Barça-Alcoi, ja s’haurà acabat. Si el títol no arriba aquesta jornada ho podria fer en la següent, la 26a, que es jugarà després de l’aturada per la Setmana Santa, el cap de setmana del 27 i el 28. El Barça visitarà l’Igualada i dependrà d’ell mateix per ser el campió. Una victòria li donaria el títol, independentment del que fes el Liceo, que visitaria el Lloret.

Aquesta jornada també continuarà la dura lluita per evitar les quatre places de descens, en la qual fins a vuit equips estan implicats i n’hi ha cinc en cinc punts de diferència. El Vendrell està en una bona ratxa de resultats i rep el Noia, que lluita per acabar segon. Hi ha dos duels directes, entre el Sant Cugat i el Vic i l’Alcobendas i el Lloret Vila Esportiva, i el Citylift Girona visita el Voltregà Stern Motor, ara en una zona més còmoda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)