OK Lliga

El Barça venç l’Alcoi, el cuer (11-4), i és a un triomf del títol de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins.

El Barça Lassa ha complert amb la seva part del tracte superant l’Alcoi, el cuer, per 11-4, però el triomf del Liceo a Riazor contra l’Igualada Rigat (7-2) no li ha permès avançar la celebració del títol de l’OK Lliga. Els blaugrana necessiten un altre triomf en les cinc jornades que falten per segellar el seu sisè campionat consecutiu i podrien celebrar el títol el dia 27 a la pista de l’Igualada. El Liceo és segon a 13 punts dels blaugrana.

En la lluita pel segon lloc, el Noia ha neutralitzat l’efecte Josep Lluís Delriu i s’ha imposat a la pista del Vendrell (3-5) amb tres gols de l’endollat Sergi Llorca. L’equip de Pere Varis, però, ha hagut de remuntar primer un 1-0 i després un 2-1. El triomf li ha permès situar-se tercer a quatre punts del Liceo avançant el Reus, que ha empatat a casa (4-4) davant del Lleida.

La ferotge lluita per la permanència, amb un bon grapat d’implicats –9 equips–, continua ben viva. els quatre equips que queden en zona de descens són l’Alcoi (16è amb 12 punts), el Sant Cugat (15è amb 20 punts), el Venerell (14pè amb 22 punts) i el girona (13è amb 23 punts són els quatre equips en zona de descens. En aquest sentit, el Girona ha obtingut un triomf valuós a la pista del Voltregà (2-3) amb dos gols de Pelicano i un de Gómez i el Lloret ha esgarrapat un empat a l’Alcobendas. El Sant Cugat tampoc no llança la tovallola i ha derrotat el Vic (2-1), un altre dels implicats.

Els resultats de la 25a jornada han estat: Caldes-Calafell (2-2); Vendrell-Noia (3-5); Alcobendas-Lloret (3-3); Voltregà-Girona (2-3); Sant Cugat-Vic (2-1); Liceo-Igualada (7-2) Barça-Alcoi (11-4) i Reus-Lleida (4-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)