OK Lliga

La lluita per la segona i tercera posició segueix viva

Hoquei sobre patins. El Liceo, el Noia Freixenet i el reus Miró han guanyat els seus partits. En les places de descens no hi han canvis

La lluita per la segona i la tercera posició de l’OK Lliga segueix viva i el Liceo, el Noia Freixenet i el Reus Miró han guanyat els seus partits. Amb el títol assegurat pel Barça Lassa en el partit de divendres, la lluita es centra en aquestes places i en la lluita per la permanència. En aquesta 26a jornada el Noia ha derrotat per la mínima el Sant Cugat (4-3), mentre que el Reus ha derrotat al Recam Làsar Caldes per 5-2, i el Liceo ha aconseguit una golejada a la pista del Lloret Vila Esportiva per 1-7. Ha completat la jornada d’avui el triomf del Vic per 6-4 contra el Calafell tot l’any.

Divendres ja es van jugar dos partits i el Barça Lassa va guanyar el títol de l’OK Lliga en imposar-se per 1-5 a la pista de l’Igualada Rigat. L’altre enfrontament va ser un duel en la zona de descens i el Citylift Girona i el Vendrell van empatat (2-2). La 26a jornada es completarà d’aquí quinze dies ja que el Lleida Llista i el Voltregà Stern Motor estan disputant la final a quatre de l’Europa Cup. L’Alcoi-Voltregà es jugarà el dissabte 11 de maig i el Lleida-Alcobendas es disputarà el diumenge 12.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)