OK Lliga

Egurrola renova pel Barça un any més

Hoquei sobre patins. La lluita per evitar el descens i per ocupar les places europees marca la 27a jornada de l’OK Lliga

El Barça ha renovat el contracte al porter Aitor Egurrola per una temporada més. El porter i capità blaugrana, de 38 anys, continuarà al primer equip fins al 2020. Amb el títol de l’OK Lliga decidit per al Barça, la lluita se centrarà en les últimes quatre jornades per la permanència i per les places europees. Els blaugrana, tot i ser els campions, volen acabar sense perdre cap partit.

En aquesta 27a jornada destaquen els dos partits que enfronten els quatre equips que estan en la zona de descens. El Citylift Girona, el més proper a la permanència, visita la pista del Sant Cugat, mentre que el Vendrell rep l’Alcoi, el cuer. Els alcoians baixaran si perden. En aquesta lluita per evitar les quatre places de descens hi ha vuit equips, de la vuitena plaça a la quinzena, amb només deu punts de diferència. La lluita per les quatre places per jugar la lliga europea encara no està tancada, i tampoc les que donaran dret a jugar l’Europa Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)