Més hoquei

El Rubí Cent Patins acaba quart en l’Eurolliga femenina

Hoquei en línia. El conjunt vallesà ha perdut el partit pel tercer i quart lloc contra l’Owls de Lió francès en els ‘shoot out’ després de finalitzar el temps reglamentari amb un empat a un gol

El Rubí Cent Patins ha finalitzat en la quarta posició de l’Eurolliga femenina que s’ha disputat a Valladolid. El conjunt vallesà ha perdut el partit pel tercer i quart lloc contra l’Owls de Lió Francès en els shoot out (0-1) després de finalitzar el temps reglamentari amb un empat (1-1). El Cent Patins va acabar dissabte en la tercera posició del grup únic després de golejar el Verona italià per 7-0 i perdre per la mínima contra el Panteras de Valladolid per 1-2. Això el va fer passar a lluitar per la tercera posició.

El conjunt amfitrió, el Panteras, s’ha imposat en aquesta tercera edició i ha revalidat el títol que va guanyar l’any passat. El Cent Patins va ser el campió l’any 2017 en la primera edició, l’any passat va acabar tercer i enguany quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)