Lliga Europea

El camí dels onze equips catalans cap a les finals a quatre europees està marcat

Hoquei sobre patins. En la lliga europea el Reus jugarà en el grup del campió, l’Sporting, i el Noia en el del subcampió, el Porto. El Barça tindrà com a principal rival el Benfica en el seu grup

Els onze equips catalans que aquesta temporada disputaran les competicions europees ja coneixen els seus rivals. En la lliga europea el Reus Deportiu Miró jugarà en el grup A i tindrà com a principal rival el campió de la temporada passada, l’Sporting de Portugal. Completaran el grup l’Amatori Lodi italià i el Dinan-Quevert francès. En el grup B el Noia Freixenet s’enfrontarà al subcampió, el Porto portuguès, al Monza italià i al Biasca suís. El Barça jugarà en el grup C contra el Benfica portuguès, que com ell va ser semifinalista la temporada passada, el Sarzana italià i el Herringen alemany. En el grup D jugaran el Liceo gallec, el Forte dei Marmi italià, l’Oliveirense portuguès i el Saint Omer francès. la fase de grups s’iniciarà el 19 d’octubre i la final a quatre es jugarà el 16 i 17 de maig del 2020.

L’Europa Cup comptarà amb la presencia de cinc equips catalans, i el Lleida Llista, el campió, ha quedat exempt de la primera eliminatòria. El Recam Làser Caldes serà l’únic que començarà jugant a casa i rebrà el Nantes francès. El Voltregà Stern Motor visitarà el Coutras francès, l’Igualada Rigat es desplaçarà a Suïssa per enfrontar-se al Wimmis i el Girona viatjarà a Alemanya i jugarà contra el Dusseldorf. El 19 d’octubre es jugarà el primer partit i la final a quatre es jugarà el 25 i 26 d’abril del 2020.

Novetats en les noies

La lliga europea femenina d’aquesta temporada presenta novetats i per primera vegada es jugarà una fase de grups. El Voltregà Stern Motor, el campió, està en el grup A juntament amb el Manlleu, el Benfica portuguès i el Noisy Le Grand francès. En el grup B jugarà el subcampió, el Generali Palau, el Telecable Gijón asturià, i els equips francesos del Coutras i el Merignac. La lliga europea femenina s’iniciarà el 26 d’octubre i la final a quatre serà el 4 i 5 d’abril del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)