Més hoquei

Demanen dos anys de presó per a Joan Sabater

Hoquei patins. La fiscalia acusa l’expresident del Reus d’apropiació indeguda

La fiscalia demana dos anys de presó per a l’expresident del Reus Deportiu Joan Sabater i li mana que torni els diners dels quals presumptament es va apropiar. El fiscal l’acusa d’apropiació indeguda de 75.683 euros mitjançant dues targetes de crèdit del club que hauria fet servir per a finalitats particulars. El judici es farà el 16 i el 17 de desembre i entre altres testimonis estan citats a declarar l’actual presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, i l’exgerent Antoni Masip.

Joan Sabater va ser president del Reus Deportiu entre els anys 1996 i 2011 i la fiscalia creu que entre el 2003 i el 2011 l’acusat va fer servir les targetes de crèdit per despeses no motivades per la seva activitat diària del club. El fiscal també diu que va treure quantitats elevades de caixes automàtics i va generar comissions a càrrec del club. La investigació va començar l’any 2013.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)