OK Lliga

El Noia encarrila la victòria des de l’inici

Hoquei patins. El Palafrugell no pot respondre a un 3-0 en els primers minuts

noia 5 palafrugell 1

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Ferrer, Manrubia, Salvadó, Montserrat i Zapater.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Figa, Ramon, Ruiz i Canet –equip inicial–; Ferran Garcia, Marcel Martínez i Palacín.GOLS:1-0 (3’) Costa. 2-0 (6’) Aragonès. 3-0 (16’) Aragonès. 3-1 (30’) Ferran Garcia, de falta directa. 4-1 (34’) Costa. 5-1 (50’) Aragonès, de falta directa.ÀRBITRES:O. Valverde i J. Nicolás. Van mostrar targeta blava a Figa (2).FALTES:12 del Noia i 14 del Palafrugell.COMENTARI:El Noia Freixenet va encarrilar la victòria contra el Corredor Mató Palafrugell des dels primers minuts. El 2-0 en el minut sis i un tercer gol poc després del quart d’hora de joc per als de Sant Sadurní va ser impossible de remuntar pels empordanesos. El porter del visitant Marcel Luzón va tornar a jugar després de la seva lesió. Sergi Aragonès va destacar amb tres gols.