OK Lliga

El Noia guanya a Igualada i s’assegura jugar la copa

Hoquei sobre patins. En el minut 7 els de Sant Sadurní tenien un 0-3 a favor seu

IGUALADA 1 NOIA 5

IGUALADA RIGAT:Deitg, Palau, Pla, Baliu i Méndez –cinc inicial–; Tety Vives, Yeste, Marimón, Riba i Del Valle.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Manrubia, Llorca i Aragonès –cinc inicial–; Ferrer, Costa, Salvadó, Montserrat i Zapater.GOLS:0-1 (2’) Llorca. 0-2 (4’) Manrubia. 0-7 (3’) Aragonès. 1-3 (11’) Pla. 1-4 (47’) Aragonès. 1-5 (49’) Costa, de penal.ÀRBITRES:D. Villar i D. Calonge.FALTES:10 de l’Igualada i 8 del Noia.COMENTARI:El Noia Freixenet va guanyar a la pista de l’Igualada Rigat i es va classificar per jugar la copa. Els de Sant Sadurní entren en la lluita per ser caps de sèrie, una fita que buscaven els igualadins, que amb la derrota s’hauran d’esperar. L’Igualada va ser sorprès en els primers minuts de partit, va encaixar el primer gol en el segon minut de joc i en el setè ja tenia un 0-3 en contra. Poc després els locals van fer el seu gol i amb l’1-3 es va arribar al descans. En la segona meitat els igualadins van disposar d’ocasions per tornar a entrar en el partit i la millor va ser un penal que el porter visitant Xus Fernández va aturar. El Noia va fer l’1-4 i va disposar d’una falta directa que no va aprofitar. El darrer gol va arribar de penal a un minut del final. La jugada va ser polèmica ja que va anar precedida d’un cop de colze a la cara d’un defensa que els àrbitres no van veure, i sí que uns segons després van xiular la falta del penal.