Més hoquei

Puigdueta, la més votada pel duel mixt del Nadal sobre rodes

Hoquei sobre patins. La internacional de l’HC Palau, amb un total del 41,45% dels vots, ha estat la que més suports ha rebut pel partit benèfic del dia 22 a Palau-solità i Plegamans

La jugadora del Generali HC Palau Plegamans Laura Puigdueta, amb un 41,45% dels vots emesos, ha estat la que més suports ha obtingut en la votació popular per escollir els components de les dues seleccions catalanes mixtes que el proper 22 de desembre s’enfrontaran en un partit solidari a benefici de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer durant la tercera edició del Nadal Sobre Rodes que tindrà lloc al pavelló municipal Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans. Entre els homes, el que més suport ha obtingut ha estat el jugador del Barça Pau Bargalló, amb un 38,93% dels vots emesos.

De la votació popular, que s’ha fet per mitjà de la pàgina web del diari l’Esportiu de Catalunya entre els jugadors dels equips de l’OK Lliga masculina i femenina, sortiran les dues seleccions, dirigides per Jordi Camps i Josep Maria Barberà, formades cada una d’elles per quatre jugadors i jugadores de pista i dos porters i porteres que s’enfrontaran a les 16 h del dia 22 en un partit amb unes regles experimentals pensades per fomentar l’espectacle que serà emès en directe per les televisions de la Xarxa de Comunicació Local.

Segons establien les normes de la votació, els seleccionadors faran la llista final, que negociaran en els propers dies, tenint en compte que només podrà haver-hi un màxim de dos jugadors o jugadores del mateix club a la convocatòria. Cada votant estava obligat a triar vuit jugadors de pista i dos porters. Els triats, tenint en compte que n’hi ha d’haver un màxim de dos per equip són els porters Sergi Fernández (Barça), Jaume Llaverola (Girona), Laura Vicente (Palau), Teresa Bernadas (Voltregà) i els jugadors i jugadores de pista: Pau Bargalló (Barça), Marc Julià (Reus), Àlex Rodríguez (Reus), Xavier Gurri (Girona), Adrià Ballart (Voltregà), Ton Baliu (Igualada), Aleix Marimon (Igualada), Sergi Llorca (Noia), Laura Puigdueta (Palau), Anna Casarramona (Manlleu), Laura Barcons (Voltregà), Laura Vall (Girona), Maria Díez (Manlleu), Marta Borràs (Bigues), Joana Xicota (Cerdanyola) i Xantal Piqué (Girona).

El Nadal Sobre Rodes, que inclourà un torneig d’escoletes entre diversos equips catalans una vegada acabat el partit entre les dues seleccions catalanes, és una festa organitzada per la Federació Catalana de Patinatge, la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer i la firma Hockeymania amb la col·laboració de l’HC Palau de Plegamans, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, el diari l’Esportiu de Catalunya i la Xarxa de Comunicació Local.

El preu de l’entrada, que pagarà tothom, costarà 5 euros (amb la possibilitat de comprar una Fila 0 amb un cost de 20) i la recaptació anirà íntegrament destinada a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)