OK Lliga

Bargalló emmudeix l’Ateneu

Hoquei sobre patins. El sadurninenc fa dos gols vitals en un gran primer temps de tots dos conjunts i el Barça ja suma divuit triomfs seguits

NOIA 2 BARÇA 4

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Ferrer, Manrubia i Llorca –equip inicial–; Costa i Aragonès.BARÇA:Fernández, Bargalló, Panadero, Roca i Rodrigues –equip inicial–; Alabart, Hélder Nunes, Álvarez i Pascual.GOLS:0-1 (1’) Rodrigues. 1-1 (3’) Esteller. 1-2 (22’) Bargalló. 1-3 (24’) Bargalló. 1-4 (28’) Alabart. 2-4 (45’) Ferrer.ÀRBITRES:Ó. Valverde i J. Garcia. Vermella a Costa i blava a Costa.FALTES:13 del Noia i 9 del Barça.

El triomf convincent que el Barça va sumar, ahir, a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, tot i la competitivitat del Noia, li permet encadenar divuit triomfs seguits en l’OK Lliga abans de rebre, dimarts, el Liceo en el partit ajornat de la 14a jornada. El conjunt d’Edu Castro ha millorat la millor ratxa de triomfs del segle, almenys cronològicament, millorant les disset victòries del Barça de Carlos Figueroa el curs 2004-2005. El Barça, letal al davant i treballador al darrere i en la pressió, va encarrilar el partit contra un gran rival amb dos gols de Bargalló en el tram final del primer temps.

L’inici va ser elèctric en el marc d’un partit majestuós i amb una gran entrada al pavelló, que feia goig. Endollat, Roca va enviar la bola al pal quan només s’havien consumit set segons. Manrubia, sol, va replicar quan tan sols se n’havien jugat quinze. El Barça es va avançar amb un gol de Rodrigues a la sortida d’una falta i el Noia va empatar en una ràpida transició coronada per Esteller, amb prou sang freda per aguantar Fernández. El ritme, agraït, va ser molt alt, amb contínues ocasions per part de tots dos conjunts malbaratades pels dos porters en un exercici de verticalitat. Bargalló va trencar la igualtat amb un tret exterior al primer pal i, en l’últim minut, va fer l’1-3 culminant una gran passada de Rodrigues al primer toc i d’esquenes. Una jugada espectacular en tres tocs que defineix l’instint blaugrana. Com és habitual, Bargalló, format en el Noia, no va celebrar els gols.

L’1-4 d’Alabart –assistència de Bargalló–, un penal no transformat per Costa i la blava (per simular) i la vermella (per protestar) consecutives també per a l’ampostí van deixar el partit vist per a sentència. Hélder Nunes no va marcar la directa i el Barça va tenir sis minuts de superioritat numèrica en què va contemporitzar. El 2-4 de Ferrer va revitalitzar el Noia, però el líder no es va deixar sorprendre, tot i que Fernández va fer dues bones intervencions.