OK Lliga

Nou triomf per la mínima

Hoquei sobre patins. El Girona supera el Vic en un partit disputat, en el qual té ocasions però no sentencia i pateix fins al final

GIRONA 2 VIC 1

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, Pujol i Hernández –equip inicial–; Mangas, Palacín, Oriol Garcia i Coll.CP VIC:Burgaya, Roger Font, Molas, Oller i Le Berre –equip inicial–; Carles Sánchez, Urbano, Montero, Arnau Font i Masoliver.GOLS:1-0 (10’) Mendes. 2-0 (44’) Gurri. 2-1 (50’) Le Berre.ÀRBITRES:I. González i T. Pardo.FALTES:9 del Girona i 6 del Vic.

El Garatge Plana Girona va guanyar per la mínima el Vic i va sumar la seva vuitena victòria, i la sisena per només un gol. Els gironins es van avançar en el minut deu amb un gol de Humberto Mendes; però, tot i que després van dominar més i van tenir ocasions, no van poder sentenciar. Els osonencs sempre van estar lluitant i van enviar la bola dues vegades a dins de la porteria dels locals, però els àrbitres no van donar gol, un cop per falta prèvia i un altre per haver aixecat massa la bola. El Girona va fer el 2-0 a sis minuts del final gràcies a Xavier Gurri. El Vic ho va continuar intentant i, a 26 segons del final, Antoine Le Berre va fer el 2-1. Encara hi va haver temps per a un penal desaprofitat pels locals, i per a un últim atac del Vic a falta de només sis segons amb cinc homes de pista, però van perdre la bola.