OK Lliga

David Gelmà torna al Girona desprès de jugar dues temporades a Itàlia

Hoquei sobre patins. El davanter, de 25 anys, és el primer fitxatge del conjunt gironí

El davanter David Gelmà és el primer fitxatge del Garatge Plana Girona per a la propera temporada. El jugador, de 25 anys, torna al conjunt gironí després d’haver jugar les dues darreres temporades en la lliga italiana. David Gelmà va militar en el Girona la temporada 2017/18 en que l’equip va jugar la primera copa i es va classificar per primera vegada per la Europe Cup. En la temporada següent el torderenc va iniciar l’aventura italiana i va jugar en el Follonica per després passar a l’Scandiano on ha militat aquesta temporada i en el que ha marcat 21 gols, essent el segon golejador de l’equip i el novè de la competició.

El conjunt gironí ja ha renovat a bona part de la seva plantilla, Jaume Llaverola, Marçal Coll, Humberto Mendes, Gerard Pujol, Xevi Gurri, David Carles i Pau Palacín, mentre que no continuaran a l’equip Aniol Mangas, Josep Hernández i Oriol Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)