Més hoquei

La final: Noia-Barça

Hoquei sobre patins. Els de Sant Sadurní han eliminat l’Igualada per 3-2 en la semifinal de la Lliga Catalana Frit Ravich, i els blaugrana han derrotat el Caldes per 0-4

El Noia Freixenet i el Barça disputaran la final de la Lliga Catalana Frit Ravich demà a partir de dos quarts de deu de la nit. En la primera semifinal els de Sant Sadurní han derrotat per 3-2 l’Igualada Rigat en un partit anivellat i en el qual sempre han anat al davant (2-0 en el descans), però en què mai s’han distanciat clarament. Els igualadins han fet el 3-2 a un minut i mig del final i han disposat d’una falta directa per forçar la pròrroga. Esteller, Pujades, de falta directa, i Manrubia han marcat pel Noia, i Bars i Palau, per l’Igualada.

El Barça ha passat a la final i defensarà el títol que va guanyar l’any passat en imposar-se per 0-4 al Recam Làser Caldes. Els blaugrana han marcat als 25 segons de partit i sempre han dominat malgrat la lluita i l’entrega dels calderins. En el descans el resultat era de 0-2. Pel Barça han marcat Bargalló, dos gols de falta directa, Álvarez i Roca.