OK Lliga

Més aforament limitat que no pas porta tancada

Hoquei sobre patins. El Barça, el Noia, el Lleida, el Vic i el Vendrell han jugat sense públic, però els penedesencs en tindran en el pròxim duel

El Barça, el Vic, el Vendrell i els dos exiliats, el Noia, que juga a Torrelavit perquè fan obres a l’Ateneu, i el Lleida, que disputa els seus partits a Bell-lloc perquè l’Onze de Setembre és un hospital de campanya, són els equips que fins ara han optat o s’han vist obligats a disputar els seus partits de local sense públic. Els dotze restants de l’OK Lliga ho han fet amb un aforament limitat. A la Torre Roja de Caldes de Montbui, les entrades es van posar a la venda el divendres anterior a la primera jornada i es van exhaurir en una hora. És evident que l’equip d’Eduard Candamí, que ha guanyat els dos primers partits, il·lusiona. El Reus-Noia del primer diumenge de curs al Baix Camp tenia un aforament màxim de 450 espectadors i hi van anar 350 persones. El Lloret-Barça el van presenciar 194 espectadors que prèviament van haver d’omplir un formulari. Durant tot el cap de setmana, tal com comunica el compte de Twitter del club, un total de 500 persones van veure els diferents partits al municipal lloretenc. També van jugar amb públic limitat en la primera jornada l’Igualada, el Taradell i el Mataró.

El Vendrell ha començat amb força en el seu retorn. Un empat a la pista del Lleida i un triomf contra l’Igualada el situen en la part alta. Els jugadors van fer un gest simbòlic dissabte quan van celebrar la victòria i es van fer una foto en el córner habitual de la penya Orgull Roig i Negre per simbolitzar l’enyorança dels seus acèrrims animadors. El pavelló del club d’Esports és municipal i el club va seguir els preceptes de l’Ajuntament, tot i que el consistori ja ha anunciat que es permetrà l’entrada de públic per al partit de la quarta jornada contra el Barça, el 17 d’octubre.

Al pavelló de Palau 2, on juga el Girona, l’Ajuntament ha limitat l’aforament als 100 espectadors. El club va arrencar amb 80 places, 10 per als visitants i 70 per als locals. El funcionament va ser el correcte i en el pròxim partit les ampliaran a 100. També hi va haver públic a Riazor per veure el Liceo-Taradell, a l’Oliveras de la Riva per presenciar el derbi osonenc que va guanyar el Voltregà contra el Vic, i a Calafell i Palafrugell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)