OK Lliga

El Noia obté la primera victòria en l’OK Lliga

Hoquei patins. El Reus goleja el Calafell i porta tres victòries en tres partits

El Noia va sumar la seva primera victòria a l’OK Lliga en la tercera jornada. Es va imposar per 3-7 a la pista de l’Igualada en un partit que va decidir en la segona meitat. Xavi Costa va destacar al marcar tres gols en la primera meitat quan el partit estava anivellat. El Reus no va tenir problemes per golejar el Calafell (6-1) en el derbi de les comarques tarragonines i ja són tres victòries en tres partits. Raúl Marín va fer tres gols i Marc Julià va transformar dues faltes directes. El Calafell va desaprofitar dues faltes directes i un penal.

El Taradell i el Vendrell van empatar (1-1) en un partit disputat. Els osonencs es van mig refer de la golejada en la darrera jornada i els penedesencs es mantenen invictes. Els locals no van transformar un penal i dues faltes directes. També van empatar el Mataró i el Lloret (2-2). Per als selvatans va ser el seu primer punt d’aquesta temporada i per als maresmencs, el segon empat consecutiu. Avui es disputa el Lleida-Girona (12 h), i demà es jugarà el gran duel entre dos aspirants al títol: el Barça rep el Liceo (19 h, Esport3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)