OK Lliga

Bastons a les rodes

Hoquei sobre patins. Dotze clubs catalans de l’OK Lliga han d’avançar els entrenaments, i això genera conflictes de conciliació laboral

Amb quinze equips catalans sobre setze –l’altre és el Liceo de la Corunya–, l’OK Lliga masculina és un cas paradigmàtic quant a afectació del toc de queda de les deu de la nit. Sobretot pel que fa als entrenaments –l’horari dels partits de cap de setmana té més marge de solució–, que sovint han de conciliar una vida laboral paral·lela o els estudis en un esport en què tret del Barça, el Reus i el Caldes, la resta s’entrenen a partir de les set de la tarda. Amb l’agreujant que tots els clubs tenen jugadors o tècnics forasters que han de tornar a casa. La federació espanyola es va reunir ahir amb el Consell Superior d’Esports (CSD) per trobar solucions en forma de permisos.

Mentrestant, els equips s’han d’adaptar. El Calafell, per exemple, ha avançat de les 20 h a les 19 h les sessions, tot i que tres jugadors i el tècnic tenen problemes de conciliació. El Mataró va iniciar ahir la sessió a les 19.15 h però va acabar a les 21 h per comptes de les 22 h. El Noia arrencava fins ara a les 20 h, però ara s’hi posarà a les 19 h. També canvia el Taradell, que s’exercitava entre les 21.30 h i les 23 h els dilluns i els dijous, i avança a les 20 h. Toquen horari sensible el Girona, que s’entrena entre les 20.30 h i les 23.15 h els dilluns i els dimarts i fins les 22.15 h els dijous, i que ho té complicat per no dir “impossible” perquè comparteix espai amb l’equip femení. O el Vendrell –dos dies a partir de les 21 h i un a les 20 h–; el Palafrugell –un dia a les 20 h, un altre a les 21 h i el tercer a les 21.30 h–, el Lloret –20.30 h a 22.30 h–, el Vic –20.30 h a 22.15 h– i el Lleida, que arrenca a les 19.30 h però que s’ha de desplaçar a Bell-lloc. L’Igualada va reduir ahir la sessió mitja hora i va acabar a les 21 h, i el Voltregà, que arrenca entre les 20 h i les 22h, estudia nous horaris. Tots dos han de compartir espai amb els equips femenins d’OK Lliga. En el cas igualadí, es tracta d’un club diferent.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)