OK Lliga

El Cerdanyola assalta la pista del Telecable Gijón

El Cerdanyola va assaltar per 2-4 la pista del tercer, el Telecable Gijón, i va obtenir un triomf de prestigi amb quatre gols de Gemma Solé que el situa al capdamunt del grup A de l’OK Lliga femenina amb 22 punts, però amb dos partits més jugats que el Magic Studio Manlleu, que en té 21 amb una sèrie immaculada de 7/7. L’equip de Carles Marín va aprofitar el desplaçament a Astúries i diumenge va vèncer el Cuencas Mineras –avançat de la dotzena jornada–per 1-2, amb gols de nou de Solé i de Joana Xicota. Les osonenques, per la seva banda, van vèncer a domicili el Garatge Plana Girona (3-10) en una exhibició coral en que van marcar sis jugadores diferents.

En el grup B, el Bigues i Riells, tercer amb 15 punts, va imposar-se a la pista del’Esneca Vila-sana amb gols de Marta Borràs i Maria Igualada. El gol local el va fer Vinyet Flix. El líder, el Generali Palau (20 punts en vuit partits) va derrotar per 10-1 l’Igualada femení amb set golejadores diferents. El Voltregà, segon amb 19 punts, va superar el Sant Cugat, quart amb 13, per 4-3. Per part local van marcar per aquest ordre Laura Barcons, Esther Vistos, aina Airxé i Judit Burgaya. Els tres gols visitants van dur el segell de la jove de 18 anys Andrea Massons. El Vilanova va guanyar per 2-5 a la pista de l’Asturhockey amb gols de Maria Cordoba, Paula Garcia, Blanca Angrill, Paola Pascual i Aina Martínez i és sisè amb 7 punts.