OK Lliga

Al Barça li queda un comodí

OK Lliga.L’empat a la pista del Reus Miró li redueix teòricament el marge sempre que el Liceo no falli, però continua líder depenent d’ell mateix i té clarament millor calendari que els gallecs

“Hem perdut un comodí però seguim depenent de nosaltres”, declarava Edu Castro al final de l’intens clàssic jugat pel Barça a la sempre costeruda pista del Reus (1-1). “Hem jugat millor a la segona meitat. No hem pogut marcar més gols perquè no ens hem trobat còmodes davant una defensa tan tancada”, admetia el tècnic.

El seu equip continua líder de l’OK Lliga i ho té tot de cara per revalidar el títol quan falten sis jornades per acabar el campionat. El Liceo, que ara és segon a 7 punts –65 per 58–, si guanya els dos partits pendents que té, se situarà a només un punt dels blaugrana, que haurien de tornar a punxar perquè se’ls esmunyís el lideratge sempre que els gallecs ho guanyessin tot com havien fet en el tram inicial, quan van encadenar dotze triomfs. El Barça, que duia 14 triomfs seguits abans de diumenge, a més, té l’average després d’haver assaltat Riazor.

El calendari, no hi ha dubte, també somriu al Barça, que ja ha passat les proves del Caldes i el Reus i que té quatre partits a casa en les sis jornades que falten. A més, s’ha d’enfrontar al cuer, el Mataró, i el penúltim, el Vic. El Liceo, en canvi, ha de visitar la Torre Roja. El Caldes (3r), en un partit molt seriós, va ser capaç d’esgarrapar-li un empat a Riazor. Divendres la formació de Juan Copa rep el Noia, equip que el curs passat va vèncer a la pista gallega. Un altre dels conjunts que han de passar per Galícia és el Reus, que surt clarament reforçat per l’exhibició defensiva contra el Barça i que tindrà l’honor de ser l’únic equip en la present OK Lliga que no ha estat batut pels blaugrana, mèrit que recau en els jugadors i en els plantejaments escrupolosos de Jordi Garcia. “Té molt de mèrit el que han fet els meus jugadors contra un equipàs que quan va necessitar guanyar a la Corunya ho va fer”, recalcava el tècnic del conjunt roig-i-negre. El Liceo tancarà la lliga a la pista del Lleida, un altre escenari esquerp.

La síndrome Bargalló

Si hi ha un jugador que en els últims temps el Barça ha trobat a faltar en termes objectius atenent els resultats quan no ha pogut calçar-se els patins per lesió o per sanció, aquest és l’arquitecte Pau Bargalló, que diumenge es va perdre el partit a Reus per sanció. Sense ell, el Barça va caure a Riazor en el primer partit del curs passat, i també va cedir en la final de la supercopa de l’exercici anterior contra el Reus.

FCB 1r 65 punts
Barça - Lleida Llista 25a
Igualada Rigat - Barça 26a
Barça - Taradell 27a
Barça - Vic 28a
Mataró - Barça 29a
Barça - Voltregà 30a
D. Liceo 2n 58 punts
Palafrugell - Liceo 21a
Vendrell - Liceo 24a
Liceo - Noia 25a
Girona - Liceo 26a
Liceo - Calafell 27a
Caldes - Liceo 28a
Liceo - Reus 29a
Lleida Llista - Liceo 30a
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)