Més hoquei

Hi haurà supercopa femenina

Hoquei sobre patins. L’assemblea va aprovar la creació de la nova competició, que s’hauria de jugar els dies 30 i 31 d’octubre, tot i que cap club n’ha demanat ser seu en el termini estipulat

La primera edició de la supercopa femenina s’ha de jugar els dies 30 i 31 d’octubre en una seu que encara s’ha d’acabar de confirmar perquè cap club ha presentant candidatura en el termini estipulat, que va acabar dimarts. Si no sorgeix cap club, la federació estudiarà constituir-se en organitzadora. La creació de la nova competició es va aprovar en la darrera assemblea ordinària de la federació espanyola i serviria per equiparar l’hoquei femení amb el masculí quant a competicions. L’han de disputar el Palau, com a campió de l’OK Lliga femenina; el Manlleu, en qualitat de campió de copa; el Telecable Gijón, tercer en la lliga, i el club organitzador. En el cas que l’organitzador no fos d’OK Lliga hi accediria el Cerdanyola, quart classificat. La fase final és un pas endavant cap a la normalització i per aprofitar, a més, l’embranzida de l’hoquei sobre patins femení, que ha guanyat notorietat en els últims anys per la seva vistositat, amb un joc més obert i ofensiu, i per l’elevat nivell tècnic de les jugadores. L’OK Lliga, per un altre costat, començarà el 6 de novembre perquè a l’octubre, del 10 al 16, es jugarà l’europeu a Mealhada (Portugal).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)