OK Lliga

El Palau goleja el Voltregà (7-1) i el Vila-sana, el líder, no afluixa

El Generali Palau, tercer de l’OK Lliga femenina amb 49 punts, va derrotar el Voltregà Stern Motor per 7-1 en la repetició de la final de la darrera lliga europea que també es van endur les vallesanes. Aina Florenza (2), Berta Busquets (2), Carla Fontdeglòria, Laia Juan i Gisela Vicente van marcar els gols de les locals, mentre que Aina Arxé va fer el de l’honor de les osonenques.

Maria Porta, Valentina Fernández i Florencia Felamini van confirmar el triomf del Vila-sana, el líder amb 55 punts, a la pista de l’Orkla Bigues i Riells (1-3) que va fer una ferma oposició amb un gol de Maria Igualada que va empatar el partit i va deixar en taules el primer temps (1-1). El Martinelia Manlleu, segon a quatre punts del Vila-sana, va vèncer l’Igualada Femení Grupo Guzmán, setè, per 5-2. El Lidergrup Mataró (12è), per la seva banda, va esgarrapar un empat valuós a la pista del Liceo (6è), conjunt que havia fet un mes de març de gran nivell (4-4). Olga Juanola (2), Ariadna Martínez i Aina Lleonart van fer els gols de les maresmenques.El Garatge Plana Girona va perdre a la pista del potent Telecable (8-0) i el Vilanova va cedir a les Rozas (1-0).

En el darrer partit de la jornada, jugat avui diumenge al migdia el Cerdanyola Feníe Energía –5è amb 40 punts–s’ha desfet del Sant Cugat per 5-3 impulsat per l’actuació de Gemma Solé, que ha clavat quatre gols. Maria Figuerola ha completat el compte de les locals. Per part del Sant Cugat, que ha plantat cara i s’ha situat a només un gol (4-3) a 9:32 del final, han marcat Laura Porta (2) i Maria Just.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)