OK Lliga

Que facin les vitrines grans

Hoquei sobre patins. El Generali Palau aprofita la primera oportunitat per rematar la feina a Gijón, on guanya la lliga amb Busquets MVP i tanca la temporada altre cop amb triplet

Telecable Gijón (0) 3 Generali Palau (2) 5

TELECABLE GIJÓN:Hidalgo, Lolo, Piquero, Obeso i Roces –inicial–; Lee, González, Cabrera, Fernández i Mejido.GENERALI PALAU:Laura Vicente, Berta Busquets, Laura Puigdueta, Aina Florenza i Mariona Colomer –inicial–; Gisela Vicente, Aimee Blackman, Carla Fontdegloria, Laia Juan i Anna Salvat.GOLS:1-0 (3’) González; 1-1 (6’) Colomer; 1-2 (12’) Busquets; 2-2 (13’) Roces; 2-3 (45’) Puigdueta; 3-3 (46’) Roces; 3-4 (48’) Busquets i 3-5 (49’) Busquets..ÀRBITRES:Iñigo López, Leiton i Nicolas Morandeir. Mier Sánchez (auxiliar).FALTES:7 del Telecable Gijón i 6 del Generali Palau. Targetes blaves a Roces del Gijón i a Colomer del Palau.

Primer va ser la supercopa d’Espanya –la primera vegada que es disputava–; després, la copa d’Europa, que va assolir disputant-se a Gijón, la casa del gran rival, i ahir ho va culminar amb el trident amb l’OK Lliga un altre cop a Astúries. Després de guanyar el primer assalt, el Generali Palau tenia dues ocasions per rematar la feina, i no va voler esperar. Els tres títols del curs passat se sumen als d’aquest. Ha canviat el tècnic, però s’ha mantingut el bloc de jugadores i l’equip tècnic, i l’èxit s’ha repetit. El club ja treballa per inaugurar la vitrina on han de posar els guardons. Que la vagin fent gran, perquè l’equip apunta molt amunt. En les pròximes hores el poble de Palau-solità i Plegamans rebrà les campiones, que estan escampant el nom de la vila arreu d’Espanya i d’Europa.

El segon assalt pel títol va arrencar de forma increïble amb un nivell d’intensitat i tensió molt alta. Les asturianes es van avançar ràpidament ja en el minut 3 amb un gol de Piquero, però només dos minut després Colomer va empatar després d’una definició impressionant. Berta Busquets va avançar les d’Iván Sanz. Va reaccionar el Telecable Gijón de Fernando Sierra –que va dirigir el seu últim partit– i va tornar a empatar en el minut 14. Des de llavors fins al final dels primers 25 minuts, tots dos equips van tenir oportunitats per avançar-se, però es va arribar amb un 2-2 en un pavelló de Mata Jove ple a vessar.

En la segona part, quan més estava atacant l’equip asturià i semblava que arribaria el gol del Telecable, va aparèixer el talent català per avançar-se (2-3). L’equip local va haver d’assumir riscos i va empatar a 3 minuts del final en una falta directa. El partit semblava que aniria a la pròrroga, però va marcar Berta Busquets picant d’esquena a porteria en una acció per recordar (3-4) quan faltaven 2:13 minuts. Amb les asturianes llançades a l’atac, la mateixa Busquets va rematar el partit i la final amb un gol de falta directa a 1:43 del final (3-5), amb l’afició de Palau xalant de valent al pavelló.

Hem passat sis minuts que ens han provocat un atac asfixiant; estaven millor, però la Vicente ha estat brutal un dia més
No és un altre títol per al club sinó per a aquestes noies, perquè n’hi ha aquí que han parit aquest club; els ho devem
Joan Colomer
PRESIDENT del hc palau
El que va passar el curs passat és un reflex de la qualitat que hi ha, i és un premi al treball del club i de la feina
Iván Sanz
TÈCNIC DE L’HC PALAU
Un somni, fins i tot he fet un gol que no havia fet mai jugant des de darrere la porteria i he rematat sense mirar