OK Lliga

Sergi Panadero agafa el relleu d’Aitor Egurrola en la capitania del Barça

Sergi Panadero és el nou capità del Barça d’hoquei sobre patins, agafant el relleu d’Aitor Egurrola. El mateix Egurrola ha estat present aquest dimecres al Palau Blaugrana per “fer-li el trasllat” del braçal de capità.

El ‘9’ va arribar al Barça el 2003 i, en la que serà la seva vintena temporada al club, tindrà l’honor de portar el braçal amb la senyera i l’escut del Barça. “És un orgull poder ser capità del primer equip d’hoquei patins i és una responsabilitat molt gran. L’Aitor va deixar el llistó molt alt i si m’hi acosto una miqueta ja faré una bona feina. Intentaré estar a disposició dels companys i del cos tècnic pel que faci falta”.

Panadero s’ha sorprès en veure Egurrola al parquet del Palau, esperant-lo per entregar-li el braçal de capità. “Em pensava que estava de viatge i m’ha fet molta il·lusió. Feia bastants dies que no ens veiem i ha sigut estrany començar sense ell després de tants anys compartint vestidor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)