OK Lliga

El Manlleu apallissa el Cerdanyola (10-0) i és el primer líder de l’OK Lliga

El 10-0 que li va endossar el Martinelia Manlleu al Cerdanyola Feníe Energía amb 4 gols d’Ona Castellví i 3 d’Anna Casaramona, és el resultat mes escandalós de la primera jornada de l’OK Lliga. Les osonenques se situen al capdamunt de la taula. També és molt significatiu l’empat (0-0) que li va esgarrapar l’Esneca Fraga, que debuta a l’elit i s’ha reforçat a consciència, al Telecable, el vigent subcampió i campió el diumenge anterior de la supercopa. El Fraga no va marcar a casa en el seu primer partit a la màxima categoria però suma ununt valuós. El Generali Palau, el campió, per la seva banda, va debutar amb un triomf clar a la pista de l’Alpicat (2-6), l’altre equip que ha pujat, amb gols de Busquets (2), Puigdueta, Florenza, Gisela Vicnte i Blackman. Pastor i González van marcar per les També va arrencar bé el Vila-sana, que va vèncer per 6-2 l’Igualada Femení Grupo Guzmán amb 4 gols de Victòria Porta. El Sant Cugat, per la seva banda, va caure a la pista del Liceo per 1-0, mentre que el Lidergrip Mataró va sumar els tres punts a la pista de las Rozas (2-4), amb gols de Lleonart (2), juanola i Almirall.

En el darrer partit de la jornada, l’únic disputat diumenge, l’Orkla Bigues i Riells va empatar a casa contra el Voltregà Stern motor (2-2) amb gols de Borràs per les locals i de Vistós i Ferran per les visitants. A les files del Voltregà van debutar les joves Torres i Bosch.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)