Més hoquei

Dues victòries en la doble jornada de Catalunya femení en la GoldenCat

Guanya França per 0-3 i goleja Alemanya per 1-10

La selecció catalana femenina ha guanyat per 0-3 França en el partit de la tarda i ha tancat la doble jornada a la GoldenCat amb dues victòries, ja que al migdia ha golejat Alemanya per 1-10. Catalunya ha dominat la primera part contra el conjunt francès, però no ha culminat les seves ocasions amb gols i s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. Als dos minuts de la represa Ona Castellví ha inaugurat el marcador en una jugada sortint des de darrera la porteria rival, i set minuts després Joana Comas ha fet el 0-2. El combinat català ha desaprofitat un penal i en el darrer minut Paula Vilamala, sola dins l’àrea, ha fet el 0-3 definitiu.

En el partit contra el conjunt alemany, el combinat català ha estat superior des de l’inici, ja guanyava per 0-2 en el minut quatre de joc i ha arribat al descans amb un clar 0-5. En la segona meitat ha continuat al seu ritme i les alemanyes han marcat el seu gol de l’honor. Joana Comas ha anotat tres gols per Catalunya, mentre que Nara López i Elisabet Gurri n’han fet dos cada una.

L’equip femení de Catalunya tancarà demà la fase de grups jugant contra Itàlia (13 h) que porta dues victòries en dos partits.