Més hoquei

Remuntada espectacular i triomf de Catalunya contra Itàlia (5-4) en la GoldenCat

La selecció catalana masculina perdia per 1-4 a onze minuts del final

La selecció catalana masculina ha guanyat per 5-4 Itàlia després d’una remuntada espectacular en la GoldenCat que s’està disputant a Olot dins de la II Setmana Catalana de l’Esport. Catalunya perdia per 1-4 a onze minuts i mig del final i ha marcat quatre gols. El darrer l’ha anotat Roc Pujadas a 21 segons del final amb el conjunt català atacant de cinc i sense porter.

El combinat català s’ha avançat en el minut 3 amb un gol de Marc Grau, però els italians han començat a mostrar la seva efectivitat i han donat la volta al partit, i en el minut 10 ja guanyaven per 1-2. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Ela segona meitat Itàlia ha marcat dos gols en un minut, el primer de falta directa i s’ha posat amb un 1-4. Catalunya ha buscat la remuntada tot seguit, i en un minut Marc Julià de falta directa i Roc Pujadas han situat el marcador en el 3-4. A vuit minuts del final la selecció catalana ha disposat d’un penal per empatar, però Marc Julià no l’ha transformat. Un minut després els italians han tingut una falta directa per targeta blava a Roc Pujadas i tampoc l’han encertat. Els darrers cinc minuts han estat molt intensos i a dos dels final els catalans han tingut una falta directa per targeta blava i Marc Julià ha marcat el gol de l’empatat. En l’últim minut Catalunya ha atacat de cinc per buscar la victòria i a 21 segons del final Roc Pujadas ha fet el 5-4 definitiu.