Més hoquei

El Martinelia Manlleu i el Barça, campions de l’Eurockey Cup FEM15 i U15

El Martinelia Manlleu i el Barça són els campions de l’edició d’enguany del’Eurockey Cup que s’ha disputat a Lloret de Mar i Blanes aquest cap de setmana. El club osonenc, que ja havia guanyat en categoria U17, ha aconseguit d’aquesta manera el seu primer trofeu de campió FEM15. El Barça, per la seva banda, s’ha imposat al Benfica portuguès en una final molt disputada i que s’ha resolt en els instants finals.

Pel que fa al partit en categoria femenina, el Manlleu s’ha imposat per 1-4 al PHC Sant Cugat, que debutava a la categoria, en un partit que ha dominat des dels primers compassos. El gran encert de cara a porteria, amb gols de Georgina Casadevall, Tània Padrosa, Xènia Matas i Íngrid Caballeria ha estat clau per superar al Sant Cugat, que s’ha apropat al marcador amb el gol de Queralt Basomba.

Per altra banda, el conjunt entrenat per David Cáceres, ha aconseguit imposar-se davant l’SL Benfica en un partit en el que la bola aturada ha estat decisiva. Un gol de Marc Orús i un doblet de Lluc Martín han servit per posar el 3-2 final al marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)