Mundial

Dues derrotes d’Espanya en la doble jornada en l’hoquei en línia dels WSG

El combinat estatal perd per 1-6 contra els Estats Units i per 2-1 enfront França

La selecció espanyola masculina ha perdut els dos partits que ha disputat en la doble jornada d’avui en els World Skate Games que s’estan disputant a l’Argentina. Al matí Espanya ha estat derrotada pels Estats Units per 1-6, i a la nit França ha guanyat per un mínim 2-1.

El combinat estatal s’ha avançat amb un gol de Carlos Cabrera, però els francesos han empatat a mig minut del descans. En la segona meitat la igualtat s’ha mantingut fins els darrers cinc minuts en que França ha dominat més i ha marcat el 2-1 a tres minuts del final. En el partit del matí contra els Estats Units, la selecció espanyola s’ha avançat en el minut cinc amb un gol de Marcos Pérez, però un minut després, i en mig minut de marge, ha encaixat dos gols i els nord-americans han donat la volta al partit. Al descans s’ha arribat amb un 1-3 i en la segona meitat els Estats Units ha ampliat encara més el marcador fins l’1-6 final.

El combinat estatal disputarà demà l’últim partit del grup contra Eslovàquia (21.30 hora catalana).