Mundial

Espanya goleja Colòmbia en els quarts del mundial i s’enfrontarà a Itàlia en la semifinal

El conjunt estatal ha estat molt superior i ha derrotat les colombianes per 0-9

La selecció espanyola femenina no ha tingut problemes per superar els quarts de final del mundial de San Juan (Argentina) al golejar per 0-9 Colòmbia. Espanya jugarà la semifinal contra Itàlia, que s’ha classificat al vèncer per un ajustat 2-1 Xile. Aquest partit, que es disputarà demà (17 hora catalana), serà la repetició de la semifinal del darrer mundial de Barcelona al 2019, i en el que el combinat estatal va necessitar la pròrroga per passar a la final.

Espanya ha dominat des de l’inici del partit i sense pressa, però sense pausa s’ha avançat en el marcador i ha arribat al descans amb un 0-3. En el descans Colòmbia ha canviat la portera i el combinat estatal ha marcat dos gols seguits en el primer minut de la segona meitat (0-5) i ha sentenciat el partit. Les jugadores del conjunt estatal han continuat dominant i s’ha arribat al final del partit amb un 0-9. Han marcat Puigdueta (3), Colomer (2), Florenza (2), Roces (1) i Piquero (1).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)