Lliga Europea

Ple dels equips catalans en la primera jornada europea

Els equips catalans han iniciat amb empenta i un ple de victòries la fase de grups de la lliga europea femenina d’hoquei sobre patins, inclòs el Vila-sana, que ha viscut el seu històric bateig de foc continental davant de l’Académico da Feira portuguès (5-2) en el grup A, en el qual el Generali Palau, el vigent campió, ha descansat perquè els quatre grups son de tres conjunts. El Telecable, el vigent subcampió, ha derrotat el Valdagno (9-0) en el grup C.

En el grup D, Cerdanyola Feníe Energía ha golejat el Nantes per 8-0 (4-0 a la mitja part) amb gols de Carla Castro (3), Gemma Solé (2), Maria Martín, Natalia Crespo i Paula Ferrón. En el grup B, el Martinelia Manlleu ha assaltat la pista del Deportivo Liceo (1-3) Anna Bulló ha avançat les osonenques, que tenen la baixa sensible per lesió d’Anna Casarramona. El Liceo ha empatat en el primer temps i Elisabet Gurri i Joana Comas, de falta directa, han establert l’1-3 definitiu en el segon període.

Luchi Agudo ha avançat amb dos gols en el primer temps l’equip de Lluís Rodero. Joana Teixeira ha empatat amb dos gols (2-2) i quan faltaven 38 segons per al descans, Agudo ha signat el seu trio de gols (3-2). Julieta Fernández i Maria Porta han arrodonit el triomf del conjunt del Pla d’Urgell en el segon temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)