Europe Cup

Un bon resultat a casa

Hoquei sobre patins. El Voltregà, el Lleida, el Caldes i l’Igualada afronten els partits d’anada dels vuitens de final de la Europe Cup

El Voltregà Stern Motor, el Finques Prats Lleida, el Recam Làser Caldes i l’Igualada Rigat disputen avui el partit d’anada dels vuitens de final de la Europe Cup com a locals. Els quatre equips catalans i l’Alcoi, que també comença a casa, hauran de buscar primer la victòria i després, un bon resultat per afrontar amb garanties la tornada l’11 de febrer en pista contrària. Els cinc equips de l’OK Lliga tenen bones possibilitats de superar aquesta eliminatòria i passar als quarts de final.

El conjunt de Sant Hipòlit rebrà el Diessbach, el tercer de la fluixa lliga suïssa, mentre que els vallesans i els igualadins s’enfronten a dos equips francesos: La Vendéenne, el cinquè de la competició local, i el Lió, el novè, respectivament. El conjunt lleidatà té en principi el rival més complicat, el Valdagno italià. La temporada passada tant el Lleida com el Valdagno van arribar a les semifinals de la Europe Cup.

Vuitens de final. Anada
Herringen - Coutras 18 h
Voltregà - Diessbach 20 h
Lleida - Valdagno 20 h
Caldes - La Vendéenne 20 h
Alcoi - Braga 20.15 h
Igualada - Lió 20.30 h
Grosseto - Bassano 20.45 h
Follonica - Remscheid 21 h - Tots els partits es podran veure per europe.worldskate.tv - Els partits de tornada es jugaran l’11 de febrer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)