OK Lliga

El Generali Palau i el Vila-sana mantenen la lluita en la zona alta

El Lleidanet Alpicat suma la seva primera victòria

El Generali Palau i el Vila-sana mantenen la seva lluita en la zona alta de la classificació de l’OK Lliga femenina i han guanyat en aquesta setzena jornada que ha finalitzat dimecres a la nit per la disputa dels partits europeus el cap de setmana.

El Palau ha derrotat per 3-0 el Martinelia Manlleu en un partit que pràcticament ha sentenciat en la primera meitat. Les osonenques han desaprofitat dues faltes directes en la segona part Aina Florenza ha anotat dos gols per les vallesanes. El Vila-sana ha golejat per 7-1 l’Orkla Bigues i Riells en una bona segona meitat. Maria Figuerola ha marcat tres gols.

El Telecable Gijón, el tercer, ha golejat a Las Rozas amb un 15-0 amb tres gols de Sara Roces, i set jugadores n’han anotat algún. El Solieo Sant Cugat ha superat per 3-4 el Cerdanyola Feníe Energía en uu partit molt disputat, mentre que el Mataró ha perdut per 1-4 a casa contra el Deportivo LIceo.

En els dos únics partits que es van disputar el cap de setmana el Lleidanet Alpicat, el cuer, va aconseguir la seva primera victòria a l’Ok Lliga femenina al imposar-se per 0-4 a la pista de l’Igualada Femení Grupo Guamán. Laura Pastor va fer dos gols. El Voltregà Stern Motor va empatar a casa (1-1) contra l’Esneca Fraga en un partit molt anivellat.