OK Lliga

El Vila-sana només empata i el Generali Palau pateix, però guanya i és més líder

El Martinelia Manlleu derrota el Telecable, el tercer

El Generali Palau ha consolidat el seu lideratge després finalitzar la dissetena jornada de l’OK Lliga femenina, ja que el seu immediat perseguidor, el Vila-sana, només ha empatat i ha cedit dos punts més.

El Palau no ho ha tingut fàcil, i ha patit per guanyar per un ajustat 2-3 a la pista del Deportivo Liceo. El conjunt gallec s’ha avançat amb un 2-0 i les vallesanes han hagut de remuntar. El Vila-sana ha empatat (1-1) a la pista de l’Esneca Fraga. Les lleidatanes s’ha avançat en el primer minut de joc, no han pogut ampliar el marcador i a 30 segon del final el Fraga ha empatat de falta directa.

El Martinelia Manlleu ha fet un gran partit i ha guanyat per 4-2 el Telecable Gijón, el tercer. L’enfrontament ha estat força disputat malgrat que les osonenques sempre han anat per davant. El Lleidanet Alpicat, el cuer, ha sumat la seva segona victòria en imposar-se el Voltregà Stern Motor per 3-2 en un duel molt anivellat. El Lidegrip Mataró també ha guanyat pel mateix resultat de 2-3 en la seva visita a la pista del Solideo Sant Cugat. El gol del triomf l’ha marcat a 33 segons del final.

El Cerdanyola Ferníe Energía s’ha imposat per 1-4 a la pista de l’Orkla Bigues i Riells, mentre que l’Igualada Femení Grupo Gurman continua amb mals resultats, quatre derrotes seguides, i ha perdut a Las Rozas per 5-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)