Lliga Europea

Golejades del Martinelia Manlleu i el Generali Palau en la lliga europea

Les osonenques guanyen per 1-8 el Noisy Le Grand i les vallesanes per 12-1 l’Académico da Feira

El Martinelia Manlleu i el Generali Palau han golejat els seus rivals en la cinquena jornada de la lliga europea femenina. Les osonenques, que ja estaven classificades pels quarts de final, s’han situat primeres del grup B i en la darrera jornada reben el Liceo per assegurar el primer lloc. Les vallesanes han aconseguit la classificació matemàtica i de pas també han classificat al Vila-sana. En l’última jornada el Palau, que ara és primer del grup A, no juga i les lleidatanes visiten l’Académico da Feira i allà es decidirà el primer lloc del grup.

El Manlleu ha golejat el Noisy Le Grand francès a domicili per 1-8, després avançar-se per 1-3 al descans. Anna Bulló ha marcat tres gols, Nara López i Ona Castellví dos i Elisabet Gurri un. El Palau ha superat per 12-1 l’Acadèmico da Feira portuguès en un partit que dominava per 5-1 al descans. Aina Florenza ha marcat cinc gols, Laia Juan tres, Laura Puidueta i Carla Fontdegloria dos cada una i Berta Busquets un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)