Lliga Europea

Martinelia Manlleu-Vilasana i Generali Palau-Liceo en els quarts de final

El Vila-sana, que necessitava un triomf per mes de deu gols per acabar primer del grup A de la lliga europea femenina, s’ha imposat per 4-6 a la pista de l’Académico da Feira portuguès –Agudo (2), Victòria Porta (2), Figuerola i Silva–i acaba segon la fase per darrera del Generali Palau per diferència de gols global, ja que els dos enfrontaments entre els dos equips catalans es van acabar amb empat. El rival del conjunt vallesà, campió de les dues darreres edicions, en els quarts serà el Liceo –segon del grup B–, mentre que l’equip de la Plana d’Urgell s’enfrontarà al Martinelia Manlleu, que avui ha certificat el primer lloc de grup tot i perdre a casa contra el Liceo per 1-3, el mateix resultat pel qual havia guanyat a Galícia. El grup s’ha resolt a favor de les catalanes per la millor diferència de gols global. Els primers de grup jugaran el segon partit a casa. Els duels de quarts s’escenificaran els dies 1 i 15 d’abril.

Si el Cerdanyola Feníe Energía confirma el seu passi aquest vespre (20 h) a la pista del Nantes, al qual va derrotar per 10-0 en la primera volta, tancarà segon del grup D i el seu rival serà el Telecable Gijón, campió del grup C i vigent subcampió. L’altre encreuament el disputaran el Benfica, campió del grup D i el Valdagno, segon del grup C.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)