Lliga Europea

El Reus es jugarà entrar en la F8 en l’última jornada, i el Noia i el Calafell queden eliminats

El Barça perd el primer partit de la temporada

El Reus Deportiu Virginias es jugarà la classificació per a la final a vuit de la lliga europea en l’última jornada de la fase de grups després de perdre a casa contra el Barcelos portuguès (1-4). El Noia Freixenet i el Parlem Calafell han quedat eliminats al perdre en les seves visites a Portugal. Els de Sant Sadurní per 5-1 a la pista del Porto, i els penedesencs per 4-0 a la de l’Oliveirense. El Barça, que ja estava classificat, ha perdut el primer partit de la temporada (3-4) contra el Valongo portuguès. La final a vuit es jugarà a Viana do Castelo, Portugal, del 4 al 7 de maig. El lloc i les dates ja es coneixien, però avui s’ha fet oficial.

El Reus s’hagués classificat amb una victòria, però la derrota el situa tercer del grup. Ha encaixat un gol aviat i ha empatat Compagno a tres segons del descans. En la segona meitat els reusencs han tingut ocasions i han buscat el gol, però el Barcelos s’ha tornat a avançar, i ha sentenciat amb dos gols en els dos darrers minuts.

El Noia ha quedat eliminat després de perdre contra el Porto (5-1). Els de Sant Sadurní ja no poden ocupar una de les dues primeres places. El Porto ha dominat des de l’inici, 3-0 al descans, i el Noia no ha pogut fer res. Gil ha marcat l’únic gol.

El Calafell era el que ho tenia més malament d’entrada i amb la derrota (4-0) a la pista de l’Oliveirense s’han acomiadat de la competició a falta d’’na jornada. Un gol en el primer minut ha encarrilat el partit pels portuguesos, que han dominat i han sentenciat amb dos gols d’Adroher en la segona meitat.

El Barça ha encaixat la primera derrota de la temporada en un partit intranscendent i en el que no es jugava res. Els blaugrana han perdut per 3-4 contra el Valongo portuguès en un partit que han començat perdent per 0-3, han empatat i han encaixat el darrer gol a quatre minuts del final. Pel Barça han marcat Alabart (2) i Pascual. Els blaugrana ja tenien assegurada la primera posició del grup i la classificació per la final a vuit.