Lliga Europea

La semifinal, en la pròrroga

Hoquei sobre patins. Lliga europea. El Barça guanya per 5-3 el Barcelos en els quarts, amb tres gols de Rodrigues, i ara s’enfrontarà al Porto

Barça 5 Barcelos 3

BARÇA:Fernández, Alabart, Bargalló, Nunes i Rodrigues –equip inicial–; Panadero, Marc Grau, Llorca, Pascual i Carles Grau.OC BARCELOS:Acevedo, Rampulla, Querido, Vieira, i Morais –equip inicial–; Pereira, Giménez, Centeno, Rocha i Ferreira.GOLS:1-0 (30’) Bargalló 1-1 (30’) Morais. 2-1 (34’) Rodrigues. 2-2 (47’) Vieira. 3-2 (56’) Rodrigues. 3-3 (57’) Rampulla. 4-3 (59’) Rodrigues. 5-3 (60’) Nunes.ÀRBITRES:C. Ferraro i M. Rondina.FALTES:8 del Barça i 7 del Barcelos.

El Barça jugarà la semifinal de la lliga europea contra el Porto després d’eliminar en els quarts de final el Barcelos en la pròrroga, per 5-3. Els blaugrana van dominar una mica més i van tenir les ocasions més clares en la primera meitat, però es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. La millor ocasió va ser un penal a quatre minuts del descans.

En la segona meitat el Barça es va avançar, però el Barcelos va empatar sis segons després. Els blaugrana van anar a davant en el marcador, però els portuguesos van anar empatant i van forçar la pròrroga a només tres minuts del final. Rodrigues, que va fer tres gols pels blaugrana, va fer que el Barça s’avancés dues vegades en el temps suplementari, i Nunes va sentenciar amb el 5-3 definitiu en els darrers segons i a porteria buida.

El Porto venç per 2-4 el Benfica

El Porto es va classificar per a la semifinal de la lliga europea en derrotar per 2-4 el Benfica en un partit molt anivellat, dur i amb moltes faltes. Es va arribar al descans amb empat (1-1) amb gols d’Alves i Álvarez, i fins als darrers sis minuts el Porto no es va tornar a avançar (1-3), en marcar Di Benedetto i novament Alves. El català Nil Roca va fer el 2-3 a dos minuts del final. El Benfica va buscar l’empat atacant amb cinc i sense porter, però una pèrdua de bola va permetre a Costa fer el 2-4 a porteria buida a 10 segons de la fi.