Copa

El Lidergrip Mataró perd contra el Telecable (5-1) i queda eliminat a quarts

Les mataronines encaixen dos gols en deu segons en el minut nou i no es refan davant l’actual campió europeu

El Lidergrip Mataró ha perdut clarament els quarts de final de la copa femenina que s’està disputant a Calafell contra el Telecable Gijón per 5-1 i ha quedat eliminat. L’actual campió de la lliga europea ha estat molt efectiu de cara a la porteria contraria, i en el minut nou de joc ha anotat dos gols en només deu segons de diferència. Les mataronines, l’equip més jove dels vuit de la copa, ja no s’ha refet. El tercer gol de les asturianes ha arribat a cinc minuts del descans i en l’inici de la segona meitat el Telecable ha tornat a marcar dos gols seguits, en aquesta ocasió amb 50 segons de marge (5-0).

El Mataró ha continuat lluitant fins al final, Ariadna Martínez ha marcat el 5-1 a quatre minuts per acabar i després han disposat d’una falta directe. Pel conjunt asturià han anotat Nuria Obeso (2), Marta Piquero (2) i Sara Roces.