Copa

Gran dia per estrenar-se

Hoquei sobre patins. La copa. El Generali Palau, que ha perdut les tres finals que ha disputat, busca avui trencar la malastrugança contra el Telecable, el flamant campió d’Europa

Esneca Fraga 0 Generali Palau 2

ESNECA FRAGA:Ferrer, Xicota, Arxé, V. Flix i Gutiérrez -equip inicial-; Pereira i Payà.GENERALI PALAU:Vicente, Busuets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria –inicial–; Colomer, Blackman i Juan.GOLS:0-1 (23’) Florenza. 0-2 (40’) Busquets.ÀRBITRES:P. Nicieza i L. Mier. Blava a Vinyet Flix.FALTES:5 del Fraga i 7 del Palau.

Telecable 4 Vila-sana 2

TELECABLE:Hidalgo, Lee, Lolo, Piquero i Roces -equip inicial-; Almeida i Ferreria.VILA-SANA:Salvat, Silva, J. Fernández, Agudo i V. Porta -inicial-; V. Fernández, M. Porta i Figuerola, .GOLS:0-1 (2’) J. Fernández, de falta directga. 1-1 (6’) Piquero. 2-1 (22’) Roces. 2-2 (28’) J. Fernández. 3-2 (39’) Roces. 4-2 (49’) Piquero.ÀRBITRES:C. Molines i L. Bosch. Blaves a Lee i Agudo.FALTES:8 del Telec. i 3 del Vila-sana.

El Generali Palau, superior al Fraga (0-2), i el Telecable, que es va desfer del Vila-sana per 4-2 apel·lant a la qualitat de les seves figures i a un joc molt ben estructurat en la repetició de la final de la lliga europea que es van endur les asturianes, jugaran avui la final de la copa al Joan Ortoll de Calafell (16 h, Esport3). Serà la repetició de la del 2016 que va guanyar l’equip asturià en els penals a Lloret de Mar. Tots dos equips van jugar a Lisboa la semifinal de la lliga europea fa poques setmanes amb triomf del Telecable. El Palau busca el seu primer títol en la competició en la seva quarta final. Les dues últimes (2021 i 2022) les va perdre contra el Martinelia Manlleu.

La killer del Palau Aina Florenza va fer el 0-1 a 1:49 del descans després d’un primer temps prou anivellat en què el Fraga, que dijous va eliminar l’encara vigent campió, va plantar cara. Berta Busquets va sentenciar marcant el 0-2 (40’).

En la segona semifinal, una blava a Lee per travar des de terra Julieta Fernández va permetre a la jugadora argentina del Vila-sana batre Hidalgo en la directa quan només s’havien consumit 1:20 (0-1). El Telecable va reaccionar mitjançant Piquero, que va rematar a pler una bola morta (1-1). El 2-1 va arribar arran d’una blava a Agudo. Roces, l’estrella del conjunt asturià, va marcar en el rebuig de la falta directa.

Julieta Fernández va fer embogir la nombrosa afició del Vila-sana amb un gran gol de contraatac (2-2). L’equip de l’Alt Urgell es va convertir en dominador i el Telecable no va entomar bé el gol. Però a poc a poc es va recuperar i Roces, en una ràpida transició, va clavar el 3-2. Piquero, rendibilitzant la persistència de Roces en una bola robada, va fer el 4-2 en l’últim minut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)