OK Lliga

Laporta celebra l’OK Lliga amb la plantilla

Hoquei sobre patins. El president agraeix el compromís i el treball de la secció, que tanca amb un triplet: lliga, copa i supercopa

El Barça, brillant campió de l’OK Lliga dijous passat a Riazor (3-6) resolent per 0-3 la sèrie contra el Deportivo Liceo i mantenint-se invicte en tot el campionat, va celebrar ahir el títol amb un dinar presidit per Joan Laporta, que va donar suport i les gràcies a la secció més llorejada de l’entitat i es va mostrar molt satisfet del treball i el compromís. També hi van ser el vicepresident esportiu Rafa Yuste, el directiu Xavier Barbany i el coordinador esportiu Gaby Cairo. El Barça va aixecar a Riazor la 33a lliga dela seva història. Tanca el curs amb un triplet –lliga, copa i supercopa– i va caure en les semifinals de la lliga europea.

Xavi Barroso per Hélder Nunes

L’únic canvi en la plantilla del curs vinent és el ja oficialitzat comiat del gran Hélder Nunes, que ha jugat al Barça quatre temporades amb un gran rendiment i que torna al Porto. El català Xavi Barroso, que ja va jugar en el Barça (2011-2012 i 2013-2018) i que ara formava part precisament del Porto després de passar per l’Oliveirense, torna a club. Barroso, el fitxatge del qual que encara no és oficial, va ser clau en la consecució de la lliga europea dels lusitans, que van trencar un malefici que semblava etern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)