OK Lliga

Un bon bany a Riazor

Hoquei sobre patins. OK Lliga. El Barça celebra el títol de l’OK Lliga a la platja de la Corunya després d’haver guanyat els vuit partits del ‘play-off’

El barcelonisme té gravada a la retina col·lectiva la imatge de Joan Gaspart remullant-se al Tàmesi quan l’equip de futbol va ser campió d’Europa a Wembley. Dijous a la nit, els campions de l’OK Lliga de la secció d’hoquei sobre patins van aprofitar la proximitat del pavelló de Riazor amb la platja per celebrar la 33a lliga de la secció, conquerida després de vèncer per 3-6 al coliseu gallec. De fet, va ser un complement vitamínic a la pobra escenificació de la recollida de la copa que es va viure al pavelló de Riazor després d’un epíleg per oblidar amb tres vermelles a set segons del final.

No es pot dir que el Barça donés un bany al Deportivo Liceo en un tercer partit certament complicat, però sí que és cert que l’equip d’Edu Castro tanca invicte un campionat espectacular que ha rubricat amb un 8-0 en els partits del play-off pel títol: 2-0 contra l’Alcoi, 3-0 contra el Noia Freixenet i 3-0 contra el Liceo, que defensava el títol. El Barça ha tancat per segona vegada en la seva història la fase regular invicte –24 triomfs i dos empats– i suma el cinquè triplet després dels que va obtenir els anys 2005, 2012, 2016 i 2018. En el 2005 cal sumar-hi la Continental i la lliga europea, en el 2016 cal afegir-hi la Continental i en el 2018, en el primer curs amb Edu Castro, la lliga europea de Porto. En els registres de la història blaugrana, només havien aconseguit el play-off sense cap derrota els equips dels cursos 2003/04, 2004/05 i 2008/09.

EL PROTAGONISTA

Hem fet una temporada esplèndida i felicito els meus jugadors, que han sabut aixecar-se anant dos cops per sota

TRIOMFS

32/34
victòries
ha sumat: 24 en la fase regular –dos empats– i 8 en la final

GOLS

5,8
de mitjana
ha fet: 198 en 34 partits. N’ha rebut 1,73: 59 en 34 partits.
Hem guanyat un triplet i vam competir en la lliga europea. No és la temporada perfecta però és formidable
Edu Castro

Bargalló: 17 gols en vuit partits

L’exhibició de Pau Bargalló a Riazor en el tercer partit –3 gols i tres assistències– va catapultar l’equip blaugrana. El de Sant Sadurní ha arribat a l’últim tram de curs en plenitud i ha estat, sens dubte, l’MVP de la fase final. Bargalló ja va arrencar l’exercici amb molta força marcant en els primers 18 partits que va jugar i n’ha fet 17 en els vuit partits de play-off, superant la xifra de Beto Borregán durant el 2002: 13 gols en 11 partits. En la fase regular va marcar 39 gols.

Amb dos gols a la Corunya, João Rodrigues també ha continuat acreditant la seva fama de golejador i també ha marcat en els vuit partits un total de 12 gols, que se sumen als 38 que va celebrar en la fase regular. Demolidor, el Barça ha marcat 5,8 gols de mitjana: 198 en els 34 partits que ha jugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)