OK Lliga

El Barça cedeix els jugadors del planter Pascual, Gil, Llenas, Martínez i Bridge

El Barça ha anunciat aquest dimecres la cessió dels jugadors del planter Joan Pascual, Kyllian Gil, Oriol Llenas, Arnau Martínez i Lucas Bridge, que disputaran la temporada que ve a les files del Parlem Calafell, el PAS Alcoi, l’Igualada Rigat, el Recam Làser Caldes i el Marinhense portuguès, respectivament.

L’operació més destacada és la de Pascual, de 20 anys, que es va passar tot el curs passat en dinàmica del primer equip davant les lesions de Sergi Llorca i Matías Pascual, i la propera campanya buscarà més protagonisme a les files del tercer classificat de la Parlem OK Lliga, el Parlem Calafell. En canvi, Gil, de 21 anys, s’unirà al PAS Alcoi, que va acabar vuitè la lliga regular, després de firmar 12 gols la temporada passada a les files del Noia Freixenet, on va jugar en qualitat de cedit.

Un altre jugador que encadenarà dos préstecs és Oriol Llenas, de 21 anys, que en aquest cas repetirà a les files de l’Igualada Rigat després d’anotar 16 gols i contribuir al setè lloc del conjunt català al campionat domèstic.

Per la seva banda, el porter Arnau Martínez, camí dels 20 anys, tornarà a l’OK Lliga després d’un curs al Montecchio Precalcino italià, que va acabar cuer al campionat local, i jugarà al Recam Làser Caldes, que el curs passat es va quedar a les portes de les eliminatòries pel títol.

Aixímateix, l’argentí Bridge, que va recalar a La Masia durant la segona meitat de la campanya passada, serà cedit al Marinhense de la segona divisió portuguesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)