OK Lliga

Anul·len la sanció de quatre partits a Pau Bargalló

Després de la resolució del comitè d’apel·lació, el jugador del Barça podrà estar a disposició del seu tècnic pels partits de la supercopa i per les dues primeres jornades de l’OK Lliga

El comitè d’apel·lació de la Federació Espanyola de Patinatge ha estimat el recurs presentat pel Barça i ha anul·lat els quatre partits de sanció a Pau Bargalló imposats pel comitè de competició després de la targeta vermella que va rebre en l’última jornada de l’OK Lliga a la pista del Deportivo Liceo. Segons s’especifica en la notificació, aquesta resolució és definitiva en la via federativa i només es podrà interposar recurs davant el Tribunal Administratiu de l’Esport en un termini màxim de quinze dies. Bargalló, per tant, podrà estar a disposició d’Edu Castro pels dos partits de la supercopa que s’han de jugar a Reus, els dies 23 i 24 de setembre, i els dos primers de l’OK Lliga.

El comitè de competició, en tot cas, manté la sanció de 4 partits a Sergi Fernández i els 2 al segon entrenador Jordi Roca, també per les expulsions que van rebre a la pista del Liceo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)