Lliga Europea

Triomfs contundents i idèntics del Generali Palau i el Martinelia Manlleu (7-0 i 0-7)

Els equips catalans han imposat avui la seva qualitat en la segona jornada de la lliga europea femenina d’hoquei sobre patins i han guanyat els seus respectius partit amb una gran autoritat. El Generali Palau ha sumat el seu segon triomf en dues jornades en el grup D apallissant per 7-0 l’Stuart Massamá portuguès i es manté líder destacat amb 6 punts. L’equip vallesà, l’únic que ha jugat dos partits, ja està classificat pels quarts de final que jugaran els dos primers dels quatre grups formats per tres conjunts. Els gols del conjunt d’Ivan Sanz, que a la mitja part dominava per 2-0 i ha llançat la casa per la finestra en la segona, els han fet Aina Florenza (2), Berta Busquets (2), Laura Puigdueta, Anna Casarramona i Carla Fontdeglòria. El Palau no ha encaixat cap gol en els dos primers partits.

El Martinelia Manlleu, per la seva banda, ha debutat amb un triomf contundent a la pista del Coutras en el grup C per 0-7 –0-5 a la mitja part– amb gols d’Ona Castellví (3), Mireia Codinach (2), Joana Comas i Marlena Rubio.

El Vila-sana Coop. d’Ivars, el vigent subcampió, debuta en la present edició demà diumenge al migdia (12 h) en el grup A –sens dubte, el més fort–, a la pista del Benfica, conjunt que en la primera jornada va ensopegar a Fraga (2-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)